Kleding kopen voor borstkanker

Wanneer je bij xoxo-s kleding gaat kopen, steun je automatisch Pink Ribbon in de strijd tegen borstkanker. In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen borstkanker en in 2021 waren er ongeveer 18.000 borstkankerdiagnoses. Dit is inclusief een mogelijk voorstadium van borstkanker. De vijfjaarsoverleving van borstkanker is de afgelopen zestig jaar – mede dankzij onderzoek – flink verbeterd: van 52% in 1955 naar 89% nu. Artsen onderzoeken hoe ze de behandeling nog beter kunnen maken en de gevolgen minder ingrijpend. Om onderzoek voor borstkanker te ondersteunen, kun je bij ons kleding kopen voor goed doel Pink Ribbon.

 

Plaats jouw bestelling en steun het goede doel

In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen de diagnose borstkanker. Ondanks dat de overlevingskansen de afgelopen decennia aanzienlijk zijn gestegen, sterven er jaarlijks nog meer dan drieduizend mensen aan de ziekte. Door in onze webshop kleding te kopen, kun je doneren aan goed doel Pink Ribbon voor onderzoek naar de ziekte. Per sale doneren wij een percentage voor het label Pink Ribbon. Kies ervoor om onze kleding voor Pink Ribbon te kopen voor meer onderzoek en draag bij!

Wat voor kleding kun je bij ons kopen voor onderzoek naar borstkanker?

Onze collectie biedt jou de kans om kleding te kopen voor onderzoek naar borstkanker door een goed doel. We hebben verschillende items waarmee jij kunt doneren aan Pink Ribbon. Denk aan een comfortabele sweater, ideaal voor een casual dag. Of wat dacht je van een stijlvolle Pink Ribbon-hoodie? Perfect om warm en trendy te blijven. En natuurlijk, het Pink Ribbon-shirt. Met deze items maak je niet alleen een fashion statement, maar steun je ook actief de strijd tegen borstkanker.